Hoe laat je Sociale media werken?

Een inspirerende en praktische reis door het social media landschap. Hoe laat je Sociale Media voor je werken als je werkgebied zich rond de dood afspeelt? Voor uitvaartleiders- en ondernemers, ritueelbegeleiders en rouwprofessionals

De trainers nemen je mee door het hele landschap, zodat je met echt praktische tips en tools voor jouw bedrijf  naar huis gaat.

In de ochtend neemt Yvonne Roos je mee in de laatste feiten, inzichten en ontwikkelingen in het Social Media landschap die relevant zijn voor jou als uitvaartprofessional. 
Samen met Miranda Coops komen we dan voor elke deelnemer tot een heldere positionering.
In de middag krijg je eerst praktische tips en tools en word je zelf aan het werk gezet. Zo ga je aan het einde van de dag niet alleen geïnspireerd en met meer kennis naar huis, maar ook met je eigen A4 tje met een social media plan en zelfs je eerste Facebook campagne, blog agenda of bericht promotie.

De training wordt gegeven door Yvonne Roos, Uitvaartverzorger, ondernemer en marketing- communicatie professional (o.a. Yarden, LastingDays ) i.s.m. Miranda Coops-Vermeer, online marketing manager met eigen bureau Tante Web  en werkzaam voor opdrachtgevers in het MKB en ZZP-ers. 

Programma
10.00 - 12.00 Inspiratie sessie o.l.v. Yvonne Roos
12.00 - 13.00 pauze met heerlijke lunch
13.00 - 15.00 Landschap social media o.l.v. Miranda Coops
15.00 - 16.30 Zelf aan de slag met social media & planning 

De training is in Amsterdam, het nadere adres volgt na je aanmelding. 

 

Scroll To Top