De mensen achter FUNIQ

Binnen de organisatie van funiQ werken wij met een team van gespecialiseerde en betrokken medewerkers, trainers en een actieve Raad van Advies. Dankzij de inzet, passie en betrokkenheid van deze mensen is funiQ in staat hoge kwaliteit te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

De directie met 15 jaar ervaring in de uitvaartbranche en ruim 20 jaar ervaring in opleiden, scholing en kwaliteitsborging, vormt de stevige basis van funiQ. Wij begrijpen hoe de uitvaartwereld werkt en wat een organisatie en haar medewerkers nodig heeft.

Maria de Greef 


Maria de Greef

Maria de Greef is een bekende naam in de funeraire wereld. Zij heeft als pionier een eigen uitvaartbedrijf opgestart en uitgebouwd tot een goedlopend bedrijf. Aansluitend heeft zij haar kennis en ervaring ingezet om anderen op te leiden tot professionals in de uitvaartbranche. Daarnaast heeft zij een ruime expertise op het vlak van verliesverwerking en rouwbegeleiding. Maria heeft meerdere publicaties over dit thema geschreven.

Idemargreet Kolfoort


Idemargreet Kolfoort

Idemargreet Kolfoort is een opleider pur sang. Na haar loopbaan binnen het onderwijs, is zij werkzaam geweest bij een landelijk kenniscentrum voor leren in de praktijk. Zij is binnen de branches zorg & welzijn actief geweest als trainer, assessor en auditor. Aansluitend heeft Idemargreet een eigen bedrijf opgebouwd dat zich richt op het ondersteunen van organisaties op het gebied van scholing, opleidingsbeleid en kwaliteitsmanagement.

Scroll To Top