DE RONDE TAFEL

Als de klant koning is, wie ben jij dan?

Ronde Tafel in samenwerking met Annette van de Meene directeur Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede en Martin HoondertUniversitair hoofddocent in Tilburg


Wij hoeven je niet te vertellen dat de uitvaartbranche volop in verandering is. Naast een scala aan nieuwe producten en diensten is één van de meest fundamentele veranderingen de verhouding tussen uitvaartondernemer en uitvaartleider enerzijds en de nabestaande of opdrachtgever anderzijds. De uitvaartbranche is sterk gericht op de wensen van de opdrachtgever. Klantgedrevenheid, gastvrijheid en dienstverlening zijn kernwoorden. De nabestaanden krijgen steeds meer de ruimte, tot aan ‘do-it-yourself-uitvaarten’ toe. Dit roept vragen op naar de rol en zelfs het bestaansrecht van de uitvaartondernemer en uitvaartleider. Tijdens een open middag willen we in gesprek gaan over deze thematiek, onder de titel:

Als de klant koning is, wie ben jij dan?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 20 november van 15.00  tot 17.30  in afscheidslocatie De Vier Jaargetijden Rucphensebaan 95, Roosendaal. 

We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.
Om het thema gastvrijheid ten volle waar te maken, is de deelname gratis.
We vragen je wel je aan te melden via het inschrijfformulier.dat kan tot uiterlijk 14 november.De Ronde Tafel

Uitvaartleiders opereren veelal solo. Al werk je binnen een uitvaartonderneming met collega’s of heb je een netwerk met mede-ondernemers, toch zijn er soms zaken waar je tegenaan loopt.
Heb je behoefte aan een klankbord, zin in sparren met een collega-uitvaartleider/ondernemer, of wil je graag horen hoe een ander met bepaalde aspecten omgaat? Kom naar De Ronde Tafel...

Als eigenaar van een eenmansbedrijf of freelancer brengen wij je samen met andere 'één-pitters'.
De directeur / manager van een bedrijf met meer dan 3 uitvaartleiders in dienst en al 5, 10 jaar of nog langer in deze branche actief, wil waarschijnlijk uitwisselen met collega’s die in dezelfde fase van de bedrijfsvoering zitten.
Daarom hebben we twee varianten van De Ronde Tafel:

- De Ronde Tafel  voor zzp-ers en freelancers.
- De Ronde Tafel XL  voor ondernemers, directeuren en managers van grotere uitvaartondernemingen.

De Ronde Tafel XL wordt in het midden van het land georganiseerd.

Data vind je in de kalender.
Voor de kosten hoef je het niet te laten: die bedragen €40,-.
Inschrijven kan door ons een email te sturen. 

Scroll To Top